Mokytojai

Lukas ir Ieva – jauni menininkai, baigę tapybos magistro studijas Vilniaus Dailės Akademijoje. Pedagoginį darbą su vaikais ir jaunimu dirba jau  dešimtmetį, kuria ir dalyvauja įvairiuose meniniuose ir tarpdisciplininiuose projektuose. Dalyvavo parodose, bei muzikos ir teatro projektuose Lietuvoje ir užsienio šalyse.

Lukai Dominykai yra 25-eri, ji baigė M.K.Čiurlionio menų mokyklą, Olandijoje, Rotterdamo WdKA akademijoje studijavo iliustracijos dizainą ir šiuo metu Lietuvoje, Vilniaus Dailės Akademijoje studijuoja grafiką. Jos stiprioji pusė yra realistinis piešimas, spalvotyra, šviesotamsa, perspektyva.. 
Štai kelios jos mintys apie kūrybą: Piešimas man nuo mažumės buvo patikimiausias būdas tyrinėti labai sudėtingą pasaulį: medžius, upės verpetus, šunų kojas, vabalų rūšis, žmonių veidus. Mano manymu, vizuali kūryba prasideda nuo paprasčiausio žiūrėjimo – stebi, kaip skirtinga šviesa gali pakeisti nuotaiką, kaip daiktas kinta nuo pasukimo kampo, kaip auksinį rudenį lieta akvarelė nebetinka žiemos šešėliams, o norisi paišyti tušu ar riebia juoda anglimi. Visi jaučiame pasaulį truputį savaip, ir to savitumo atskleidimui be galo naudingas vaizdavimas dalykų, kurie domina, yra gražūs, artimi ar paslaptingi, o gal tiesiog smagūs. Piešti galime visi, ir tai, ko išmokstame procese, dažnai yra daug svarbiau, nei pats rezultatas.
Luka Dominyka taip pat spaudžia litografijas, graviūras, riša knygas. Taip pat dirba grafikos dizainere, maketuoja plakatus, iliustracijas, bei dirba vaikų vasaros stovyklose.